KODI lisäosat

mainos

KODI lisäosat

xbmc lisäosa

Todellinen KODI:n teho tulee laajasta valikoimasta käyttäjien luomia lisäosista, jotka ovat käytettävissä suoraan KODI:n omasta ohjelmalähteestä. On lisäosia suosittuihin Internet palveluihin ja sovelluksiin.

Lisäosa add-ons-XBMC Media Center

KODI lisäosat löytyy Järjestelmä > Asetukset > Lisäosat > Hae lisäosia > KODI Add-ons. Täältä voit asentaa lisäosan, joka on KODI.tv virallisesta ohjelmalähteestä.

Tässä linkki virallisiin lisäosiin http://addons.xbmc.org/

Voi myös asentaa lisäosia manuaalisesti, mutta muista tarkista että ne on yhteensopivia käytössä olevaan KODI versioon.

Manuaalisesti voit asentaa esimerkiksi tämän xbmc-finnish-tv lisäosan, siinä on seuraavat ohjelmat, MTV Katsomo, Ruutu.fi ja YLE Areena, lataa viimeisin ja toimiva versio, nyt se on v1.2.0 zip versio. https://github.com/szymex/xbmc-finnish-tv/tree/v1.2.0

Zip-tiedostoXBMC Media Center

Kun lataus on valmis mene, Järjestelmä > Asetukset > Lisäosat > Asenna zip-tiedostosta > ja sieltä mene siihen kansioon minne latasit sen, valitse se ja kaksoisklikkaa tai paina enteriä, niin lisäosa otetaan käyttöön.

Katsomo-XBMC Media Center XBMC lisaosat

Seuraavaksi mene Järjestelmä > Asetukset > Lisäosat > Hae lisäosia > Finnish TV > Videolähteet ja sieltä valitset, ohjelman minkä haluat asentaa.

Lisäosat XBMC Media Center XBMC lisaosat

Kun olet asentanut haluamasi ohjelmat, ne löytyy Videot > Lisäosat. Sitten vain käyttämään.

Kolmannen osapuolen lisäosien ohjelmalähteet! Lataa vain lisäosia luotettavista lähteistä ja omalla vastuulla. Tässä linkki KODI:n sivuilla oleviin kolmannen osapuolen lisäosiin. http://kodi.wiki/view/3rd_party_add-on_repositories

mainos...
...Jatkuu

Näitä lisäosia löytyy paljon internetistä, esimerkiksi Googlen haku ”kodi addons 3rd party” löytyy useita vaihtoehtoja.

mainos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.