Haluatko auttaa?

mainos

Haluatko auttaa?

Pyrimme kehittämään Suomen Linux Mint -sivustoja käyttö- ja asennusohjeilla. Mikäli haluat tuoda esille jonkun laitteen tai ohjelman oppaan, mistä olisi hyötyä uusille Mint käyttäjille, lähetätkö sen meille? Esimerkiksi Tv-kortin asetuksien luominen tai joku muu asia mikä täältä puuttuu. Sen voi tehdä OpenOffice tai LibreOffice tekstinkäsittelyllä, missä voit käyttää kuvankaappauksia ja tekstiä samalla tyylillä kuin näillä sivulla. Kerro myös mikäli haluat että laitetaan oppaan alareunaan tekijän nimi.

Oppaat voi lähettää sähköpostilla teuccamint (at) gmail.com

mainos...
...Jatkuu

Tukea voi antaa monella tavalla!

Linux Mintin hanketta tukee vahvasti sen käyttäjäkunta. Haluamme kiittää kaikkia, jotka edistävät sitä eri tavoin. Kasvamme nopeasti ja Linux Mint on päivä päivältä parempi, kiitos kuuluu teille.

On hyvin helppo osallistua riippuen taidoistasi, läsnäolostasi ja taloudellisesta tilastasi. Voit auttaa Linux Mintiä yhdellä tai useammalla seuraavista tavoista:

Haluatko auttaa! Lahjoituksilla

Miten rahat käytetään? Rahat käytetään serverin vuokraan, domainin maksuun sekä laitteiden hankkimiseen. Uusia laitteita tarvitaan, että voimme testata erilaisia Linux Mint versioita ja rakentaa vielä kattavampia käyttöohjesivuja. Toivomuksemme olisi hankkia serveri Suomesta, näin saisimme peilipalvelimen, minkä kautta Linux Mint -versiot ja päivitykset saataisiin jaettua.

Mainoksilla

Mainoksilla pyritään saada pientä lisää pitemmällä tähtäimellä, turvata serverin vuokran eli näihin juokseviin kuluihin.

 

Haluatko auttaa! Käännöksillä
Jos osaat englantia , voit auttaa meitä kääntämään Linux Mintiä suomeksi, annamme työllesi täyden tuen.

Haluatko auttaaKäännössivu

Haluatko auttaaHaluatko auttaa! Markkinoimalla
Jos käytät Linux Mintiä, anna ihmisten tietää siitä. Kirjoita arvio ja julkaise se Facebook Linux Mint Suomi sivulle, kertoa siitä kavereille ja ihmisille ympärilläsi. Voit myös lisätä omille sivuille tai keskustelu foorumeille linkkejä näitten sivujen julkaisuihin  http://linuxmint-fi.info/ tai http://helpsite.org/ sivujen julkaisuihin.

Grafiikan suunnittelulla
Jos olet hyvä graafinen suunnittelija ja valmis osallistumaan hankkeeseen, lähetä meille luomuksia ja taideteoksia. Onko se yksinkertainen tausta, aloitusruutu tai jopa uusi logo, olemme aina kiinnostuneita kuulemaan uusista ideoista.

Haluatko auttaaGrafiikkaan

Uusilla ideoilla
Suurin osa parannuksista, jotka sisältyvät kuhunkin versioon, tulee yhteisöltä. Jos mielestäsi jotain puuttuu tai se voitaisiin tehdä paremmin, ota meihin yhteyttä. Onko se sitten käyttöön tai ohjelmaan liittyvää joka pitäisi sisällyttää perusasennukseen tai muita kehittämisideoita miten saada Linux Mint vielä paremmaksi. Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan uusista ideoista.

Haluatko auttaaRekisteröi uusi idea

Ilmoittamalla virheistä

Jos huomaat jotain mikä ei toimi, käyttäessäsi Linux Mintiä, kerro se meille. Ongelma minkä havaitset, todennäköisesti haittaa myös muita käyttäjiä. Mitä nopeammin saamme tiedon, sitä nopeammin voimme korjata sen.

Haluatko auttaaIlmoita virheistä

mainos