KODI Asetukset

mainos

KODI Asetukset

XBMC asetukset

KODI asetuksia voi säätää oman mieltymyksen mukaan.

KODI Media Centeriä voit ohjailla myös näppäimistöllä, tutustu näihin ohjeisiin http://kodi.wiki/view/Keyboard_controls

XBMC asetukset-XBMC Media Center

Asetuksista löytyy eri tasoja, ja ne on porrastettu niin että Perus asetukset on niin kun nimi kertoo, se taso mistä kannattaa aloittaa. Expert taso on edistyneille käyttäjille.

Asetuksista voit lisätä tekstityksiä elokuviin Opensubtitles http://www.opensubtitles.org/fi sivujen kautta.

XBMC Asetukset tekstitykset XBMC Media Center

Tekstitykset lisätään seuraavasti, Järjestelmä > Asetukset > Videot > Tekstitys, ja sieltä avataan Default Movie Service, minkä kautta voit hakea KODI:n lisäosista tekstitys lisäosan.

XBMC Asetukset ensisijainen tekstitys XBMC Media Center

Kun olet lisännyt tekstityksen lisäosan, pitää valita mitkä kielet otetaan käyttöön, sekä mikä on ensisijainen tekstityksen kieli.

Musiikki asetuksista voit myös lisätä lisäosan mikä näyttä artistin sekä albumin tiedot kun kuuntelet musiikkia.

musiikki xbmc asetukset Scraper XBMC Media Center

Musiikin artisti ja albumitiedot lisätään seuraavasti, Järjestelmä > Asetukset > Musiikki > Kirjasto ja sieltä albumitiedoista sekä artistitiedoista haet Universal Album Scraper.

xbmc asetukset musiikki flac XBMC Media Center

Kun soita musiikkia näet artistista kuvan. Vinkki kun painat näppäimistön o näppäintä, saat esiin data soitettavasta musiikista, esimerkiksi Äänikoodekit, Bittinopeuden, Bittit, Näytteenottotaajuden sekä Äänikanavat. Saat myös näkyviin soitettavan kappaleen sanoitukset jos olet asentanut CU LRC Lyrics lisäosan.

DVD-levyt! Asetuksissa voit esimerkiksi valita että toistaa DVD-levyt automaattisesti KODI Media Centerin kautta kun laittaa levyn asemaan.

CD-levyt! Asetuksista voi esimerkiksi valita että rippaa (Siirtokopiointi) levyn automaattisesti kun laitat sen asemaan, jopa FLAC muotoon.

mainos...
...Jatkuu

KODI Media Center tukee kaikkia yleisiä audio ja videoformaatteja, voit tutustua niihin tästä linkistä http://kodi.wiki/view/Features_and_supported_formats

KODI Asetukset

mainos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.