Pikanäppäimet Keyboard Shortcuts

Pikanäppäimet Keyboard Shortcuts

Pikanäppäimet! Keyboard Shortcuts! ohjelmalla, tarkistat sillä mitkä pikanäppäimet on käytössä, sekä muokata niitä haluamasi tavalla.

Pikanäppäimet! Keyboard Shortcuts! ohjelmalla, tarkistat sillä mitkä pikanäppäimet on käytössä, sekä muokata niitä haluamasi tavalla.

Voit muokata pikanäppäintä napsauttamalla sen riviä ja syöttämällä uusi näppäinyhdistelmä. Askelpalauttimen painaminen tyhjentää pikanäppäimet.  Esimerkiksi: Suurenna ikkuna komento voi olla Alt+L

Voit muokata pikanäppäintä napsauttamalla sen riviä ja syöttämällä uusi näppäinyhdistelmä. Askelpalauttimen painaminen tyhjentää pikanäppäimet.

Esimerkiksi: Suurenna ikkuna komento voi olla Alt+L

Avainsanat: , , , ,

Yksi kommentti Pikanäppäimet Keyboard Shortcuts

  1. Ranbo Rajatieto on 28/03/2012 at 01:21

    Onks Mintissa presettejä eli valmiiksi tehtyjä kb-shortcut profiileja? Et vois valita vaan Mac / Windows profiilin ja siinä olis ne kaikki mahdolliset mitä linuxiin vois siirtää?

    Ettei tarvitsis konffata niitä yksi kerrallaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Linux Mint Käyttöohjesivun ylläpito kiittää suuresti kaikkia tämän sivuston käyttäjiä jotka on vierailut mainostajien sivuilla. Sen ansiosta voidaan jatkaa sivujen ylläpito ja kehitys.

Suosittelen


Olavi Hällbackan Yhtye

Anna sähköpostiosoitteesi niin saat Linux Mint Käyttöohjesivujen uusimat päivitykset ja ohjeet.

Sivujen ylläpito!

Mikäli löysit apua näiltä sivuilta niin käy myös mainostajien sivulla. Näin saadaan sivujen ylläpitokustannukset hoidettua sekä voidaan jatkaa uusien ohjeiden tekoa. Kiitämme tuesta.

Custom Search

Viimeisimmät kommentit