Ohjelmien asentaminen Mint 9

mainos

 Ohjelmien asentaminen, Linux Mint 9

Linux Mint 9 ja myöhemmät versiot käyttävät uusittua Ohjelmien hallintaa.

Esimerkiksi Linux Mint 12 Lisa sisältää yli 35 000 ohjelmapakettia, joita voit vapaasti asentaa ja käyttää. Ilmaiset ohjelmat on jaettu eri ryhmiin, jotta niiden löytäminen olisi helppoa. Hakukentästä voit etsiä niitä myös nimellä.

Esim Linux Mint 12 Lisa sisältää yli 35 000 ohjelmapakettia, niitä voit vapaasti asentaa ja käyttää. Ilmaiset ohjelmat on jaettu omiin ryhmiin, joten niiden löytäminen on helppoa. Hakukentästä voit etsiä niitä nimellä.
Avaa Menu – > Ohjelmien hallinta

mainos...
...Jatkuu


Valitaan ryhmä. Ohjelmat ovat suositusjärjestyksessä.

Valitaan ohjelma, sisältää lyhyen infon ohjelmasta, muiden käyttäjien arvosteluja sekä linkin ohjelman kotisivulle. Voit ottaa sen käyttöön painamalla ”Asenna”Valitaan ohjelma, sisältää lyhyen infon ohjelmasta, muiden käyttäjien arvosteluja sekä linkin ohjelman kotisivulle. Voit ottaa sen käyttöön painamalla ”Asenna”
Valitaan ohjelma, jolloin nähdään lyhyt ohjelmainfo, muiden käyttäjien arvosteluja sekä linkki ohjelman kotisivulle. Voit ottaa ohjelman käyttöön painamalla ”Asenna”.

Ohjelma latautuu ja asentuu automaattisesti. Tämän jälkeen se löytyy omasta ryhmästä Menun alta. free software   Ohjelmien asentaminen Mint 9

Ohjelma latautuu ja asentuu automaattisesti. Tämän jälkeen se löytyy valikosta asianmukaisesta ryhmästä.

mainos

5 comments for “Ohjelmien asentaminen Mint 9

 1. juhani
  11/07/2011 at 19:28

  Tästä sivusta mun n900 puhelimelle ei todellakaan ollut mitään hyötyä.
  Yrittäkää edes.

  • teucca
   11/07/2011 at 19:46

   Ei nämä ohjesivut ole puhelimen ohjeita!
   Laitoin sinun edelliseen viestiin joitakin linkkejä

 2. 02/02/2013 at 09:56

  Olen uusi Mint-käyttäjä. Olen asentanut guwfin graafisen ohjelman, jolla voi määrittää palomuuriasetuksia. Kuitenkin minulla on sellainen tunne, että kaikki ei ole tältä osin kunnossa. Onko olemassa mitään keinoa, esimerkiksi komentorivikyselyä, jolla saisi tietää, että asetukset ovat kunnossa ja päiväntasaiset.
  Toiseksi: Olen lukenut paljon Sigil-editorin asentamisesta Linux Mint Maya 13:sta (tyopöytä: Cinnamon), mutta toinen artikkeli tai keskustelu kumoaakin ensiksi sanotun. Voisiko Sigilin asentamisesta saada selvän step by step ohjeen, mikäli sen asentaminen minun tapauksessani on järkevää eikä se sotke Ohjelmistohallinnan tekemiä asetuksia, mikä on aina mahdollista, kun ohjelmaa aletaan kääntämään lähdetiedostosta (source). Se kai tässä on nyt se, mistä lähdetään.
  Vastauksista kiitollinen
  Ilkka

 3. Jorma Lehtinen
  15/08/2013 at 14:26

  Moi!

  Olen yrittänyt skypeä suomenkiliseksi mutta en onnistu oisko jollain tiedossa mistä sen kielipaketin saa ja miten sen pystyy aloittelijakin lisäämään sinne skypessä olevien listaan missä on VIRONKIN kieli

  Kiitos!!!
  JORMA

 4. harhar
  25/09/2013 at 03:45

  Toistaiseksi ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.