Music Player Daemon toisto ohjelmia

mainos

Music Player Daemon toisto ohjelmia

 Music Player Daemon toisto ohjelmia

 Music Player Daemon toisto ohjelmia löytyy useita eri versioita. On päätteellä toimivia sekä graafisesti toimivia ohjelmia.

 Esitän tässä yhden. GMPC on yksi monipuolisimmista ohjelmista. GMPC eli Gnome Music Player Client ohjelman, sekä listan muista Music Player Daemon graafisesti toimivista toisto ohjelmista.

 Gnome Music Player Client ohjelman voit asentaa pakettienhallinnasta etsimällä gmpc ja asentaa samalla sen kaikki paketit, myös lisäosien paketit, tai terminaalissa seuraavalla komennolla:

sudo apt-get install gmpc gmpc-plugins gmpc-data

Music Player Daemon toisto ohjelmia eka käynnistys

Kun avaat Gnome Music Player Client ohjelman ensimmäistä kertaa, avautuu aputoiminto mikä ohjaa sinua yhdistämään Music Player Daemon:in tietokantaan tai palvelimeen.

Music Player Daemon toisto ohjelmia localhost

Mikäli olet asentanut Music Player Daemon palvelinohjelman omalle tietokoneelle ja määrittänyt musiikkikansion sijainnin niin tässä vaiheessa paina vain Connect (yhdistä)

Music Player Daemon toisto ohjelmia valmis

Nyt Gnome Music Player Client on yhdistetty ja valmis käyttöön.

Mikäli sinulla on hyvin iso musiikkikokoelma sen tietokannan hakeminen ohjelmaan voi kestää hetken.

 Asetuksista voit muokata ohjelman ulkonäköä sekä lisäosien toimintoja ym. säätöjä.

Music Player Daemon toisto ohjelmia [New Profile] GMPC

Jotta saat koko tietokannan näkyviin toistolistaan, klikkaa Database ja sitten directories välilehdessä tietokannan pääkuvaketta hiiren oikealla ja sieltä valitset Lisää.

Music Player Daemon toisto ohjelmia koko teitokantaGMPC

Nyt olet liittänyt koko musiikkikokoelmasi tiedot tähän Gnome Music Player Client toisto ohjelmaan. Kokoelma on lisätty musiikkikansion sisällä olevien kansioiden järjestyksessä, kuvassa minulla on kansioissa ensin CD (flac) laatuiset, sitten korkealaatuiset musiikit ja lopuksi MP3 laatuiset.

Music Player Daemon toisto ohjelmiaSultans Of Swing - Dire Straits

Kun kuuntelet jotain kappaletta ja klikkaat Now Playing kuvaketta, saat esiin artistin tiedot: mikä levy ja kaikki muut levyt samalta artistilta, sanoitukset, samanlaiset kappaleet ja artistit valikosta saat listan sinun tietokannassa olevista kappaleista. Web links valikosta löytyy linkkejä soivan artistin tietoihin Wikipediasta, last.fm ja musicbrainz.org sivuilta.

Music Player Daemon toisto ohjelmia soittolistoja

Voit tehdä ja muokata omia soittolistoja ja lisätä niihin yksittäisiä kappaleita tai koko tietokannan, voit myös kuunnella ja lisätä nettiradioita, sekä streemata lisenssivapaata musiikkia Jamendo.com sivulta tai kuunnella Magnatune.com sivuilla olevaa musiikkia. Tämä Gnome Music Player Client ohjelma on hyvin monipuolinen ja muokattava Music Player Daemon toisto ohjelma.

mainos...
...Jatkuu

Tässä pari kuvankaappausta, hakee wikipediasta tietoa artistista!

Music Player Daemon toisto ohjelmi Wikipedia Hallaikainen

Music Player Daemon toisto ohjelmi Wikipedia Morrisson

 Muita graafisia ohjelmia on esimerkiksi Ario. Saman tyyppinen kuin GMPC, Glurp on hyvin kevyt versio, perus soitin, tekee juuri sen mitä pitää.

Tässä linkki muihin Music Player Daemon toisto ohjelmiin

mainos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.