Mint Menu

mainos

 Mint Menu

Voit helposti muokata menun suosikit sisältö haluamasi näköiseksi

Tämä on perusnäkymä suosikeista asennuksen jälkeen, ovat pikakuvakkeita mitkä käynnistää ohjelman yhdellä klikkauksella.Tämä on perusnäkymä suosikeista asennuksen jälkeen, ovat pikakuvakkeita mitkä käynnistää ohjelman yhdellä klikkauksella.

Kaikki sovellukset välilehdeltä saat näkyviin ohjelmavalikonKaikki sovellukset välilehdeltä saat näkyviin ohjelmavalikon

Suosikeista voit poistaa hiiren oikealla ja sieltä ”Poista suosikeista” kuvakkeita voi myös järjestellä oman maun mukaan, otetaan kuvakkeesta kiinni hiiren vasemmalla ja viedään uuteen paikkaanSuosikeista voit poistaa hiiren oikealla ja sieltä ”Poista suosikeista” kuvakkeita voi myös järjestellä oman maun mukaan, otetaan kuvakkeesta kiinni hiiren vasemmalla ja viedään uuteen paikkaan

mainos...
...Jatkuu

Mint Menu Ohjelmavalikosta, ohjelman kuvaketta hiiren oikealla ja sieltä klikkaa ”Näytä suosikeissani”Mint Menu Ohjelmavalikosta, ohjelman kuvaketta hiiren oikealla ja sieltä klikkaa ”Näytä suosikeissani”

Tässä muokattu suosikit näkymääTässä muokattu suosikit näkymää

Menun asetuksiin pääse klikkaamalla hiiren oikealla Menu ja sieltä ”Asetukset”Menun asetuksiin pääse klikkaamalla hiiren oikealla Menu ja sieltä ”Asetukset”

Asetuksissa voidaan menun ulkonäköä muokata eri tavoinAsetuksissa voidaan menun ulkonäköä muokata eri tavoin

Suosikit järjestetty niille ohjelmille mitä käytän enitenSuosikit järjestetty niille ohjelmille mitä käytän eniten

mainos

1 comment for “Mint Menu

  1. Jaakko Korpi-Anttila
    16/12/2017 at 14:55

    Olen käyttänyt Ubuntua (16.04), Ostin koneen, johon myyjä suositteli Mint 18.xx (on kuulemma nopeampi ja lähes samanlainen) ja se tuli siihen asennettuna. Työpöytä oli tyhjä LM-logoa lukuun ottamatta. (asennuksen jälkeen Ubuntussa on valmiina peruskuvakkeet vasemmassa reunassa). Kysymyksiä: Mistä löydän koneeseen asennetut ohjelmat? Mistä saan tiedon saavilta olevista ohjelmista (Menu ?)? Miten vien kuvakkeet työpöydälle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.